Trebuie sa fii membru S77!

Peste 100.000 de clienti s-au alaturat comunitatii S77! Bucura-te si tu de beneficiile statutului de membru FAN sau VIP! Strange puncte de loialitate, beneficiaza de colectii si reduceri exclusive!

Beneficiile tale

Gold
 

Cum functioneaza?

Inregistrare

Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont - este GRATUIT! Programul de loialitate se adreseaza tuturor membrilor.

Colecteaza puncte

Colectezi puncte la cumparaturi pe S77 (1 LEU=1 punct), prin recomandarea S77 catre prietene si prin review-urile adaugate.
Cum colectezi puncte?

Recompense

Transforma punctele in beneficii exclusive pentru statutul tau: vouchere cu transport gratuit sau extra reduceri.

Devino membru VIP

Daca ai plasat comenzi de minim 800 in cursul unui an devii membru VIP S77 si ai acces la beneficii exclusive si reduceri mai mari.
Inscrie-te acum

Intrebari frecvente

Trebuie doar sa iti faci cont pe www.s77.ro si de fiecare data cand accesezi site-ul, ai grija sa te inregistrezi ca sa poti strange puncte.

Inscrierea in programul nostru de loialitate este complet gratuita prin crearea unui cont de client direct pe site.

Programul de fidelitate pentru membri este complet digital si daca te inscrii vei primi puncte pentru toate comenzile efectuate. Vei putea beneficia de oferte speciale, transport gratuit si alte reduceri sub forma de cupoane.

Primesti puncte pentru fiecare comanda receptionata (comanda pe care o regasesti in contul de client la categoria Comenzile mele), valoare produsului achizitionat se transforma in puncte direct in contul tau de client, de asemenea si prin recomandarea S77 catre prietene si prin review-urile adaugate (maxim 3/zi). (100 de puncte pentru 100 lei cheltuiti)

Punctele se emit in termen de maxim 5-7 zile lucratoare de la primirea comenzii.

Punctele de loialitate acumulate NU se pot transforma in bani.

Transforma punctele in beneficii exclusive pentru statutul tau: vouchere cu transport gratuit sau extra reduceri.

Poti vizualiza si folosi punctele colectate in sectiunea PUNCTE DE LOIALITATE din contul tau de client, VEZI BENEFICIILE. Ai posibilitatea de a transforma punctele tale in cupoane de reducere pentru transport gratuit, 20 lei reducere, 10% reducere, 30 lei reducere si 15% reducere.

Cupoanele achizitionate le regasesti ulterior in sectiunea CUPOANE DE REDUCERE si le poti adauga direct in cosul de cumparaturi la finalizarea comenzii.

Punctele de loialitate sau voucherele achizitionate prin puncte de loialitate nu se pot transforma in bani. Nu se pot achizitiona produse cu punctele de loialitate.

Pentru comenzile achitate online cu cardul totalul punctelor se dubleaza.

100 lei CHELTUITI = 200 PUNCTE

In contul de client, in sectiunea PUNCTE DE LOIALITATE regasesti totalul punctelor tale, istoricul acestora, dar si ofertele de care poti beneficia.

Punctele NU se pot transforma in bani, prin urmare NU se pot cumpara produse cu puncte.

Cu punctele de loialitate se pot achizitiona doar cupoane de reducere.

Poti atinge nivelul SILVER S77 daca strangi minim 300 puncte in interval de 365 zile.

Poti atinge nivelul GOLD S77 daca strangi minim 800 puncte in interval de 365 zile.

Poti recomanda S77 direct din contul de client accesand RECOMANDA PRIETENILOR. 

Introduci adresa de mail pe care doresti sa o recomanzi, confirmi si trimiti invitatia. Vei fi recompensat cu 100 puncte in momentul in care adresa de mail recomandata o sa isi creeze un cont de client (se pot recomanda maxim 3 adrese pe zi)

In cazul returului suma returnata se scade din totalul punctelor, in cazul schimburilor daca produsul ales la schimb are un alt pret fata de produsul schimbat, diferenta se scade sau se aduna din/la numarul total de puncte din cont.

Punctele se emit in momentul in care primim incasarea din partea firmei de curierat sau din partea celor de la Euplatesc. Termenul este de maxim 5-7 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Evaluezi cumparaturile tale online si primesti 20 puncte. Trebuie doar sa intri in contul de client, apesi butonul Adauga review, evaluezi produsele achizitionate si esti rasplatita cu 20 puncte. 

Punctele de loialitate se acorda pe comenzile finalizate incepanad cu data de 19.05.2023.

Punctele folosite pentru achizitionarea unui cupon de reducere, cupon folosit intr-o comanda pe care ulterior se face un retur, nu se restituie.

Punctele folosite pentru achizitionarea unui cupon, cupon aplicat sau neaplicat pe o comanda, nu se pot restitui, acestea raman scazute din soldul total, chiar daca cuponul nu a fost aplicat.

)
{{ user.customerGroup.name }}
Buna,
{{ user.name }} {{ user.surname }}
Bine ai venit pe S77
Ai disponibile
{{ user.loyalty_points }}
puncte
Program de loialitate
Acceseaza-ti contul si bucura-te de beneficiile programului nostru de loialitate!
Intra in cont Cont nou
{{ user.customerGroup.name }}
{{ user.customer_group_forecast.next_customer_group.name }}
{{ user.customer_group_forecast.total_points }} puncte
Mai ai nevoie de {{ user.customer_group_forecast.points_to_advance }} puncte pentru a deveni client
{{ user.customer_group_forecast.next_customer_group.name }}